Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Strandtraining Terschelling

juni 26 @ 08:00 - 17:00

€25

Doe mee met twee inspirerende workshops in de prachtige natuur van Terschelling. Denk aan strand, duin en heel veel ruimte om te oefenen. En natuurlijk gezellig lunchen. Binnenkort delen we graag Haedong Kumdo op z’n best. Van Ki Mu tot skills met één zwaard en twee zwaarden tegelijk. Leer en verfijn. We zien uit naar een mooie gezellige dag.

 

Programma

08:15 Sneldienst Harlingen-Terschelling

Ochtend workshop (Ki Mu & One Sword Skills)

Gezamenlijke lunch

Middag workshop (Two Sword Skills)

15:35 Veerdienst Terschelling-Harlingen

 

De kosten zijn €25 voor de workshops. Dat is exclusief de bootreis, het huren van een fiets en de lunch. Een dagretour met de boot komt op €26,50 en moet je zelf boeken via: https://www.rederij-doeksen.nl/

Het is de bedoeling dat je bij de heenreis de sneldienst van 08:15 selecteert en bij de terugreis de veerdienst van 15:35 selecteert. Daarna kies je voor dagkaart. Mocht je ter plekke spontaan besluiten langer te blijven dan kun je je ticket omboeken door te bellen met rederij Doeksen. Het huren van een fiets kost circa €9 en kun je daar en op dat moment regelen. Het is ook mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. Dit kun je aangeven bij de reservering.

Je dient je op te geven via e-mail ⬇️ Je ontvangt dan de betaalgegevens voor de aanmelding van de workshops. Zodra je betaald hebt is je aanmelding bevestigd. Zorg dat je uiterlijk vóór 08:00 aanwezig bent bij de ingang van rederij Doeksen te Harlingen. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats van de Waddenhal (is op circa 15 min loopafstand).

Adres parkeerplaats Waddenhal: Westerzeedijk 15, 8862 PK Harlingen

Adres rederij Doeksen: Waddenpromenade 5, 8861 NT Harlingen

Je kunt ook met de trein komen. In dat geval kies je voor station Harlingen Haven (300 meter loopafstand tot ingang rederij Doeksen). Doe je niet mee aan de workshops, maar wil je wel graag mee? Dat kan gewoon! Je hoeft dan alleen een ticket te boeken voor de boot.

Zelf meenemen: glimlach en foedraal met twee houten oefenzwaarden ☀️

 

De organisator behoud zich het recht om het evenement de annuleren bij onvoorziene omstandigheden of slechte weersomstandigheden. Mocht je bij annulering van het event al betaald hebben voor de workshops dan ontvang je restitutie. Je bent zelf verantwoordelijk voor de annulering van je bootreis. Beschikbare plekken op de boot zijn beperkt in het hoogseizoen. Boek daarom zo vroeg mogelijk. Dat geldt ook voor een eventuele overnachting in Harlingen of op Terschelling. Vragen? Stuur een e-mail naar Frank Heininga ⬇️

Gegevens

Datum:
juni 26
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€25

Organisator

Spring Dragon
E-mail:
frankheininga@pm.me

Locatie

Terschelling